vedlegg 1

Vi er din pålitelige partner når det gjelder grunn-, grave- og betongarbeider i forbindelse med etablering av ladestasjoner for elbiler. Med vår ekspertise og erfaring sørger vi for å levere kvalitetsarbeid som legger grunnlaget for ladestasjoner som varer.

Vårt dedikerte team tar seg av alle aspekter ved prosjektet – fra planlegging og design til gjennomføring og ferdigstillelse. Vi vet at hvert prosjekt er unikt, og vi tilpasser våre tjenester for å møte dine spesifikke behov. Enten det er snakk om mindre installasjoner eller større ladestasjonsanlegg, kan du stole på oss.

I tillegg til våre grunnleggende tjenester, tar vi også ansvar for alle nødvendige søknadsprosesser. Vi kjenner til de juridiske og regulatoriske kravene som må oppfylles, og vi tar oss av papirarbeidet slik at du kan fokusere på det som er viktigst for deg.

Våre arbeider utføres i samarbeid med våre underleverandører på en profesjonell og fagmessig måte, som sikrer at vi kan tilby komplette ladestasjonsanlegg.

Vi setter sammen den rette ekspertisen for å levere helhetlige løsninger som gir deg de beste resultatene. Dette gjør oss til din komplette løsning for ladestasjonsprosjekter.

Entreprenør Roger Mjåtveit AS er dedikert til å fremme bærekraftig transport gjennom pålitelige ladestasjoner for elbiler. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste prosjekt.